Клиенти

Вашите Вакантни позиции

Работни места

Поради нашите холандски корени и дългогодишен опит в техническия сектор, строителството и сезонната работа, ние знаем какво се изисква от служителите в Холандия. Ако получим от вас описание на свободните работни места с най-важната информация, можем да започнем работа. Проверяваме нашата голяма база данни, ако не можем да намерим подходящите хора там, ще публикуваме свободното място в нашата дигитална мрежа и ще поставяме реклами на популярни сайтове за работни места в България и Румъния. Ако смятаме, че сме намерили точния човек, ще ви изпратим скорошна автобиография. Ако потвърдите това лице,ние ще гарантираме, че ще получите необходимите документи и ще посочим кога можете да очаквате този човек във вашия офис. Нашите клиенти предоставят мястото за живеене, изплащат заплатите и подпомагат работниците при издаването на социален регистрационен номер.

 

Винаги поддържаме връзка с нашите кандидати, ако има някакви проблеми или въпроси, ще се опитаме да разрешим това заедно с вас възможно най-бързо.

Ats набира хора за следните сектори:

Строителство:

дърводелци, зидари, покривни работници, бояджии, кофражисти, електротехници,водопроводчици, монтажници, гипскартонджии, шпакловчици, строителни помощници и др.

Техници / Инженери:

Заварчици, шлосери, ЦПУ стругари и фрезисти, ЦПУ машинни оператори, бояджии, монтажници, бластьори и др.

Автомобилен сектор:

Автомеханик , техници за камиони, техници за гуми (гумаджии), автобояджии, автотенекеджии и др.

Логистика:

Складови работници (със скенер),  мотокаристи, пакетиращи и репакетиращи, и др.

Хранителен сектор:

Транжори / обезкоствачи , касапи, , пакетиращи, почистващи, складови работници, сортиращи и др.

Селскостопански сектор:

Берачи, озеленители, пакетиращи, сортиращи, работещи с животни и т.н.

Ако се интересувате от нашите услуги, моля, свържете се с нас за да обсъдим възможностите за бъдещо сътрудничество.