Кандидати

Ats винаги търси мотивирани работници, които искат да придобият опит в чужбина, ние предлагаме временна и / или дългосрочна работа с добро заплащане и настаняване. Нашите услуги са безплатни за кандидатите, търсещи работа.

Поради нашите холандски корени и дългогодишен опит в Холандия в строителството / технологиите и временната работа, ние знаем какво можете да очаквате и какво се очаква от Вас, в чужбина. В Холандия работим само със  сертифицирани агенции по заетостта NEN 4400 -1 (https://www.normeringarbeid.nl) и работят съгласно холандските закони за агенции за работа, съгласно CAO ABU или NBBU. Настаняването също се проверява от SNF https://www.normeringflexwonen.nl

За да можем да ви осигурим работа в чужбина е необходимо да притежавате валидни Европейски документи (лична карта или паспорт) и банкова сметка. Ако е необходимо, можем да ви помогнем да отворите банкова сметка в чужбина.

Как работи АТС?

На нас ни е необходимо подробно Ваше СВ (автобиография) което ще изпратим на нашите клиенти. Ако нашият клиент проявява интерес към Вашата кандидатура, ние ще се свържем с Вас с информация относно работната позиция, настаняване, срок на договора, заплащане и т.н.. В случай, че решите да приемете предложената оферта, ние можем да съдействаме при избиране на най-подходящия транспорт за Вас. Това може да стане чрез самолет (ще бъдете посрещнати от летището), с автобус или със собствен автомобил. Някои от нашите партньори,  възстановяват разходите за пътуване,  това ще бъде изрично упоменато в работната Ви оферта. След като пристигнете в чужбина, ще бъдете посрещнат от нашия клиент, който ще оформи необходимите документи, ще ви помогне с настаняванете, ще организира пътуване до работа. Повечето наши партньори изплащат заплатата Ви всяка седмица.

 

ИЗПРАТЕТЕ НИ ВАШЕТО СВ

Работа на трудов договор

Ats винаги поддържа връзка с вас, ако има въпроси или проблеми, ние ще се опитаме да ги разрешим възможно най-бързо. Ще се свържем с работодателя вместо Вас, за да може Вие да се концентрирате напълно върху работния процес.

Социалните такси и здравните осигуровки се заплащат от нашия клиент и Ваш директен работодател, така че можете да отидете на лекар, или да вземете болничен, ако е необходимо. Натрупването на пенсия в Холандия, става след 26-та седмица.

Възстановяване на данъци

Ако сте работили в чужбина, може да имате право на възстановяване на данък, което можете да поискате ежегодно чрез нашия партньор Dendax https://dendax.com

 

Ats винаги търси мотивирани и квалифицирани хора за следните сектори:

ИЗПРАТЕТЕ НИ ВАШЕТО СВ

Строителство
дърводелци, зидари, покривни работници, бояджии, кофражисти, електротехници, водопроводчици, монтажници, гипскартонджии, шпакловчици, строителни помощници и др.

Технически сектор:
Заварчици, шлосери, ЦПУ стругари и фрезисти, ЦПУ машинни оператори, бояджии, монтажници, бластьори и др.

Автомобилен сектор
Автомеханик , техници за камиони, техници за гуми (гумаджии), автобояджии, автотенекеджии,
Логистика
Складови работници (със скенер), водачи на мотокари, пакетиращи и репакетиращи, и др.
Хранителен сектор
Транжори / обезкоствачи , касапи, пакетиращи, почистващи, складови работници, сортиращи и др.
Селскостопански сектор
Берачи, озеленители, пакетиращи, сортиращи, работещи с животни и т.н.