За нас

Ние Ви предлагаме

Сигурност

АТС работи само и единствено с партньори,доказали своята коректност към работниците с дългогодишния им опит на пазара.

Прозрачни условия

Ние ще Ви предоставим пълна и коректна информация заусловията на работа: заплащане, настаняване, транспорт и т.н.

Актуални оферти

Нашите партньори предлагат работа целогодишно в областта на строителството, производствена дейност и др.

Безупречни договорни отношения

Позициите, които предлагаме са с директен трудов договор,социално и здравно осигуряване изцяло според законодателството в съответната държава

Защита на лични данни

Личните данни, които предоставяте при изпращане на СВ,започване на работа и др. Се използват само и единствено с цел намиране и оформяне на документи за работа в чужбина

Възможност за развитие

Нашите партньори предоставят дългосрочна работа с опции за повишаване на заплащането и кариерно развитие след доказване на личните Ви умения

За ATS

Ats е бългао-румънска ЧР агенциа, със седалище във Варна,България. През 2012 г.започнахме да набираме транжори за исландския пазар. Успешния старт на фирмата доведе до нашето разрастване и през 2014 г. Започнахме да селектираме кандидатиза холандския пазар. Поради нашите холандски корени и дългогодишния ни опит в Холандия, ние се фокусираме в сезонната и постоянна зетост в областта настроителството и технически сектор на холандския пазар. В момента можем да кажем, че 95% от нашатаработа е за територията на Холандия, където работим само със сертифицирани агенциии по заетостта NEN 4400-1. Имаме клиенти и в Германия, Белгия и Исландия.

Тъй като забелязахме, че става все по-трудно да намеримподходящите кандидати в България, през 2018 г. решихме да отворим нов офис в Букурещ, Румъния. Популярността на фирмата ни бързо нараства в Румъния, азаедно с това и нашата база данни с квалифицирани Румънски кандидати.

Нашата мрежа и нашата база данни нараства и разширява свсеки изминал ден.

 

Нашата Мисия е да дадем на хората, които желаят да работят шанса да го направят – да придобитият в чужбина професионален опит и умения, които да им послужат като една добра база за бъдещо личностно и професионално развитие. В тази връзка една от нашите отговорности е оказване на подкрепа на всеки одобрен кандидат за работа – както материална (като следим за спазване на споразуменията във връзка с настаняването, заплащането и т.н.), така и морална – за да придобият кандидатите ни необходимата увереност, да могат да покажат на какво са способни работниците от Източна Европа и ако е възможно – да изградят един по-добър имидж на страната ни. В замяна на това ние очакваме да получим единствено коректност и качествено свършена работа. Към партньорите си в чужбина ние поемаме ангажимента да осигурим възможно най-висококачествените услуги. Това включва извършване на пазарни проучвания, подбор на най-добрите кадри и осигуряване на разнообразие от кандидатури. И точно това се стремим да правим!

Нашата Визия съответства на основната цел, която сме поставили пред себе си – да съумяваме да свържем всеки работодател и всеки работник, чиито изисквания взаимно се припокриват. Вярваме, че съвместната работа може да бъде не само необходимост, а също така удоволствие и взаимни ползи.

Инвестираме много в нашите кандидати както и в маркетингови операции, насочени към партньорите ни. Всичко това цели да гарантира, че всеки работодател получава възможно най-добрата работна сила и всеки търсещ работа получава възможно най-добрите условия за работа. Използваме най-новите подходи за провеждане на ненатрапчиви маркетингови кампании – както онлайн, така и чрез други канали, за да открием най-добрите кандидати за работа и да привлечаме нови и нови работодатели. Към момента базата данни на ATS Workforce  разполага със стотици кандидатури и продължава да се расте с всеки изминал ден. Вярваме, че бихме могли един ден да се превърнем във водеща компания в сферата на човешките ресурси и пазарен лиден, обслужващ малките и средни предприятия на територията на Източна Европа.

 


 


 

 


 

 

За най-новите свободни работни места проверете нашата фейсбук страница:

 

 

В България Ats Workforce Recruitment ЕООД е регистриран в Министерството на труда и социалната политика за извършване на услуги по заетостта в България под ЕИК № 203479725, ДДС № BG203479725 и сертифициран за наемане на работници за работа в чужбина под № 2538. В Румъния Ats Workforce.bv е регистриран в официалния национален търговски регистър под № 40724320, ДДС номер RO40724320 със сертификат № 3762579.